۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۰۵

طی مراسمی؛

بازارچه فروش محصولات محلی و چهارشنبه بازارجدید بیرجند کلنگ زنی شد

بازارچه فروش محصولات محلی و چهارشنبه بازارجدید بیرجند کلنگ زنی شد

بیرجند- طی مراسمی بازارچه فروش محصولات محلی و چهارشنبه بازار جدید بیرجند با حضور جمعی از مسئولان استانی کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی ظهر پنج شنبه بازارچه فروش محصولات محلی و چهارشنبه بازار جدید با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در میدان تره و بار قدیم کلنگ زنی شد.

 شهردار بیرجند در این مراسم بیان کرد: پروژه ای را کلنگ زنی نمی کنیم مگر اینکه اعتبار مورد نیاز آن تامین شده باشد.

محمد علی جاوید با بیان اینکه بازارچه فروش محصولات محلی و چهارشنبه بازار جدید بیرجند دغدغه همه مردم و مسئولان بود، افزود: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر این بازارچه به میدان میوه و تره بار قدیم منتقل می شود.

جاوید با بیان اینکه وسعت این پروژه هفت هکتار است، اظهار کرد: بهره برداری از این پروژه مسائل ترافیکی را رفع خواهد کرد.

شهردار بیرجند بیان کرد: با توجه به اینکه قشر اعظمی از مراجعان به چهارشنبه بازار از شمال شهر هستند، هزینه های ایاب و ذهاب برای شهروندان این منطقه کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه این بازارچه دارای ۲۶۰ غرفه با ظرفیت سه تا چهار دست فروش است، اظهار کرد: این پروژه با مساحت چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

بنا به گفته شهردار بیرجند بازارچه فروش محصولات محلی و چهارشنبه بازار جدید بیرجند تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.

وی بیان کرد: اصنافی که در این بازارچه فعالیت می کنند، دارای شناسنامه خواهند بود.

کد مطلب 4414220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha